Info

Administratieburo Koning is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs op al onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het RB van toepassing.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Contactgegevens

Administratieburo Koning
De Stek 1
1733 KA Nieuwe Niedorp
Tel.:0226-751894
Mob.: 06-23515926
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fiscale Dienstverlening Zakelijk

Aangifte Inkomstenbelasting
Dit gebeurt vaak in combinatie met het opstellen van de jaarrekening, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de aangifte te laten verzorgen.

Aangifte VPB
Vennootschappen zijn verplicht deze aangifte te doen. Deze aangifte komt na het opstellen van de jaarrekening.

Aangifte Dividendbelasting
Als de vennootschap dividend uitkeert is deze verplicht om de aangifte in te dienen, en de ingehouden belasting op aangifte af te dragen.

Aangifte Loonheffing
Wij kunnen voor u de maandelijkse aangifte verzorgen ,al dan niet in combinatie met het verzorgen van de loonadministratie.

Aangifte Omzetbelasting
Dit gebeurt vaak in combinatie met het verzorgen enof controleren van de administratie, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de aangifte te laten verzorgen.

 

Nieuws

tkonvd De voorlopige aanslagen zijn verstuurd door de belasting. Zij zeggen zelf van: Kijk na of het goed is gegaan! Wij… https://t.co/QlJpXVQLXT
tkonvd Nieuwe variant oplichting appje of sms van de belasting u krijgt geld van ons ,je moet alleen even inloggen en veri… https://t.co/m7e5P5JEHM
tkonvd Let op !! er zijn valse berichten van de belasting in omloop. Tekst: U heeft nog een openstaande vordering met kenm… https://t.co/VIfC9pemFy
tkonvd Let op !! er zijn weer valse emailberichten van de belastingdienst in omloop. Hierin wordt gezegd laatste aanmaning… https://t.co/i3X1WgslHf
tkonvd Heb je alles compleet voor de belastingaangifte 2019 ? vanaf maandag 3 februari kunnen wij hem indienen voor U !