Info

Administratieburo Koning is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs op al onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het RB van toepassing.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Contactgegevens

Administratieburo Koning
De Stek 1
1733 KA Nieuwe Niedorp
Tel.:0226-751894
Mob.: 06-23515926
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops

Financiële workshops bij Administratieburo Koning

In onze praktijk blijkt dat veel mensen tegen allerlei financiële zaken aanlopen die ze niet weten of waar ze niet bij stil staan. Het gevolg hiervan is dat men onnodig teveel geld betaalt of vergeet geld terug te vragen.

Wij hebben deze zaken voor u op een rijtje gezet in de vorm van diverse workshops. In ongeveer 1.5 tot 2 uur worden deze zaken voor verschillende doelgroepen op begrijpelijke wijze behandeld. Na afloop ontvangt u een handig naslagwerk met de behandelde onderwerpen.

De workshops worden in kleine kring (maximaal 4 personen) per sessie gegeven. De kosten zijn €50.- per persoon per workshop.

Voor wie zijn deze workshops bedoeld?

  • Voor degene die niet te veel wil betalen en wil ontvangen waar hij /zij recht op heeft.
  • Voor degene die de materie wil overzien voordat belangrijke beslissingen worden genomen.
  • Voor degene die jong is en die financieel zelfstandig wordt en zijn of haar ouders.
  • Voor degene die gaat trouwen of juist gaat scheiden.
  • Voor degene die klaar is met werken.
  • Voor degene die een eigen huis gaat kopen.
  • Voor degene die een eigen bedrijf start.
  • Voor wie niet?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws

tkonvd De eindejaar tips voor 2018 van het RB zijn nu te downloaden zie de link op de website .Ik zou zeggen doe er u voordeel mee.
tkonvd De btw aangifte 2e kwartaal kan al worden gedaan .Ik zou zeggen lever het gelijk aan ,dan kun je onbezorgd genieten van het mooie weer.
tkonvd 28 mei heeft staatssecretaris Snel een brief geschreven aan de 2e kamer hoe fiscaal om te gaan met cryptovaluta (bitcoins)
tkonvd Zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) krijgen voorlopig niet te maken met de nieuwe wet- en regelgeving voor zel… https://t.co/lsl4Vv5ZTe
tkonvd 3 en 4 februari staat Administratieburo Koning weer op de Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie op de Zandwilg in Winkel