Info

Administratieburo Koning is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs op al onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van het RB van toepassing.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Contactgegevens

Administratieburo Koning
De Stek 1
1733 KA Nieuwe Niedorp
Tel.:0226-751894
Mob.: 06-23515926
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fiscale Zaken Particulieren

Aangifte inkomstenbelasting

De welbekende blauwe envelop. Een eenvoudige aangifte voor een persoon is mogelijk vanaf € 45.- . Voor partners is dit voor samen mogelijk vanaf € 75.-.

Helaas, ook wij kunnen uw belastingaangifte niet leuker maken maar wij kunnen wel uw belastingaangifte goed, zonder uitstel en met kennis van zaken verzorgen! 

Aangifte erfbelasting en of schenkbelasting

Andere Diensten

  • Aanvragen en of wijzigen Kinderopvangtoeslag of Kindgebonden Budget
  • Het aanvragen en of wijzigen van de zorg of huurtoeslag
  • Het indienen of wijzigen van voorlopige aangifte

Het indienen verzoek Middeling

Verder verzorgen wij ook het indienen van bezwaarschriften.

 

Het aanmelden en regelen van de btw teruggave bij aanschaf van zonnepanelen

 

Nieuws

tkonvd De eindejaar tips voor 2018 van het RB zijn nu te downloaden zie de link op de website .Ik zou zeggen doe er u voordeel mee.
tkonvd De btw aangifte 2e kwartaal kan al worden gedaan .Ik zou zeggen lever het gelijk aan ,dan kun je onbezorgd genieten van het mooie weer.
tkonvd 28 mei heeft staatssecretaris Snel een brief geschreven aan de 2e kamer hoe fiscaal om te gaan met cryptovaluta (bitcoins)
tkonvd Zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) krijgen voorlopig niet te maken met de nieuwe wet- en regelgeving voor zel… https://t.co/lsl4Vv5ZTe
tkonvd 3 en 4 februari staat Administratieburo Koning weer op de Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie op de Zandwilg in Winkel